<< Terug naar nieuws overzicht

Tulip Cup 2017 -Show, pleasure, dressuur en speciale prijzen!Nu ook geldprijzen voor de Tulip Cup Pleasure Classes !!!AVS dressuurwedstrijd tijdens de de Tulip Cup!

Ook de eerste AVS dressuurwedstrijd van 2017 staat weer voor de deur. Tijdens de Tulip Cup op zondag 30 april is er op het buitenterrein de mogelijkheid om voor KNHS-punten te starten in de klasse BB t/m Z2. Beide proeven worden verreden op zand en er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk rekening te houden met deelnemers aan de Pleasure. Net als in 2016, is er bij de paarden prijzengeld te winnen. Pony-combinaties rijden voor bekers.
Inschrijven doe je via commissiegebruik@gmail.com, dit kan tot en met zondag 23 april.
 
AVS Crossles tijdens de Tulip Cup 2017 !

Naast de dressuurwedstrijd, is er op het mooie crossterrein in Ermelo ook een crossles gepland. Deze les is onder begeleiding van Ron Vermunt of Chantal Mechelenbrink en zowel voor ervaren als voor beginnende combinaties heel leerzaam. Dit is de tweede crossles in onze reeks van drie. Door aan tenminste 2 lessen deel te nemen, is het springen en crossen op de Arabissimo gratis! De derde en laatste les is op 21 mei in Renswoude, onder begeleiding van Janneke Boonzaaijer. Een losse les kost € 30,- en ook hier kan je inschrijven door te mailen naar commissiegebruik@gmail.com

 

Inschrijving staat open tot 14 april !   Klik HIER om online in te schrijven

Klik
HIER voor alle VIP- en Sponsor pakketten

Extra prijs voor Nederlandse deelnemers aan de Tulip Cup Holland!
Er is een dekking beschikbaar gesteld door De Cartherey Arabians van de geweldige hengst R’Ajah de Cartherey!!  Deze dekking zullen wij verloten onder de Nederlandse ’In Hand’ deelnemers.  R’Ajah is van wereldkampioen QR Marc. Zijn moeder is de beeldschone Ajman Monscione dochter Badi’Ah De Cartherey.
 


EUROPESE Fokker/Eigenaar bonussysteem
 
Onder de beschermheerschap van Zijne Excellentie Abdul Mohsen Abdul Malik Al-Sheikh en hoofdsponsor Shgair Stoeterij van het Koninkrijk van Saudi-Arabië zijn we blij om opnieuw aan te kunnen kondigen dat de Tulip Cup Fokker/Eigenaar Bonusregeling voor Europees gefokte- en nog steeds eigendom zijnde Arabische Volbloedpaarden dit jaar weer doorgang kan vinden!
 
Alleen voor Europese fokkers, die graag met hun eigen fokproducten showen, bieden we een stimulans aan om deel te nemen aan de grotere Internationale shows. De Tulip Cup organisatie heeft dit bonus systeem in 2013 voor het eerst geïntroduceerd. Dat kan alleen maar ten goede komen aan paarden die bij de geboorte zijn ingeschreven in een WAHO erkend stamboek van een Europees land (zoals gedefinieerd in artikel 3.2 van de Statuten van ECAHO.) En:
• fokker / eigenaar moet iemand zijn met Europese nationaliteit
• fokker / eigenaar moet een bedrijf zijn dat eigendom is van persoon met de Europese nationaliteit
• fokker / eigenaar moet een stoeterij zijn in handen van een persoon met de Europese nationaliteit
• fokker / eigenaar moet stoeterij zijn behorende tot een van de Europese Staatsstoeterijen
 
Hoe werkt het? Single: Nadat de paarden in hun rubriek zijn beoordeeld en geplaatst, worden de bonussen gegeven aan de eerste drie paarden, die vallen in de categorie zoals hierboven hierboven vermeld. Het is dus mogelijk dat, bijvoorbeeld, in een rubriek van 6 paarden, de 4e, 5e en 6e geplaatste paarden de bonus ontvangen, omdat alleen zij in de bovengenoemde categorie vallen!
Dit geldt voor alle ECAHO rubrieken inclusief de veulens (dus niet de Liberty en de bereden klassen).
 
De bonussen zijn:
- € 250, - voor de 1e fokker/eigenaar in de rubriek
- € 125, - voor de 2e fokker/eigenaar in de rubriek
- € 75, - voor de 3e fokker/eigenaar in de rubriek
 
Dus, kom op Europese fokkers, claim een bonus met uw eigen Europese fokproduct!


 

Tot ziens in Ermelo !!