AVS Magazine

Het is altijd mogelijk om te adverteren in het AVS Magazine of op de AVS website.

Reclame-Advertenties, website banners en -buttons etc. zijn mogelijk in alle maten en kleuren. Klik HIER voor een overzicht van onze laatste tarieven. Voor meer informatie neemt u contact op met het AVS kantoor.

"Paardenmarktjes" zijn kleine te koop gevraagd of aangeboden zaken. Deze worden voor minimaal één jaar op de AVS website geplaatst en eenmalig in het eerstvolgende AVS Magazine. Klik HIER voor een inschrijfformulier. Vul dit formulier in, sla het vervolgens op en stuur het eventueel samen met  een foto naar info@avsweb.nl

De Digitale Nieuwsbrief kan tegen betaling ook voor advertentie doeleinden worden gebruikt. Hiervoor is een tarief vastgesteld van € 50,- per mailing of  € 100,- inclusief twee herhaling-mailings op tijdstippen van uw keuze.  Dit t.b.v. bijvoorbeeld de promotie van paarden of het aankondigen van een evenement wat niet wordt georganiseerd onder de vlag van het AVS. Ook kunnen verslagen van evenementen met fotos geplaatst worden. Hiervoor heeft het bestuur de volgende richtlijnen vastgesteld:

  1. Aankondigingen van externe evenementen en advertenties (t.b.v. shows, open dagen, paarden te koop, hengsten ter dekking, presentaties, etc. ) kunnen via de  AVS Digitale Nieuwsbrief worden verstuurd tegen tarief van € 50,- per per mailing of  € 100,- inclusief twee herhaling-mailings op tijdstippen van uw keuze. Als voorwaarde voor deze aankondigingen en advertenties geldt dat de opdrachtgever maximaal één opgemaakte advertentie of aankondiging ter grootte van een A4 pagina mag aanleveren per verzending. Deze pagina wordt als 600 x 850 pixel fotobestand geplaatst met een link naar een pdf van het origineel.
  2. Verslagen van evenementen kunnen aangeleverd worden voor gratis verzending via de  AVS Digitale Nieuwsbrief. Deze verslagen moeten per artikel betrekking hebben op één evenement en mogen geen advertenties bevatten, mogen wel geschreven zijn vanuit de optiek van één specifieke eigenaar, paardenhouderij of trainingstal, om hun belevingen, vorderingen en successen met anderen te delen, maar mogen geen kwetsende of schadelijke opmerkingen jegens derden bevatten.